Herbata owocowa szwedzki Tranbar
Tranbar to mieszanka, którą tworzą przede wszystkim słodkie dary Skandynawskiej natury: żurawina i pełna zdrowia jagoda Goji, dające napar o głęboko czerwonej barwie o kwaskowym smaku przełamanym słodyczą.
Wybierz wariant produktu:
Poszczególne warianty mogą różnić się ceną
Obowiązkowe pola oznaczone są symbolem - *
Kod produktu: herbatkaowocowa534
Opis
Tranbar to mieszanka, którą tworzą przede wszystkim słodkie dary Skandynawskiej natury: żurawina i arcyzdrowa jagoda Goji, dające napar o głęboko czerwonej barwie o kwaskowym smaku przełamanym słodyczą. Stworzona na kwiatach hibiskusa kompozycja idealna dla poszukiwaczy owocowych smaków. W przygotowanej herbacie jagody w towarzystwie jadalnych kwiatów wiecznika kulistego unoszą się pięknie ku górze. W Norwegii, Szwecji i Danii, mimo mroźnych zim i wielu deszczowych dni, ludzie mają świetną odporność. Tam wiedzą, że chłód hartuje, trenuje układ odpornościowy i poprawia krążenie. Wybierz się więc na spacer, a po nim ciesz się pysznym smakiem naturalnego, szwedzkiego naparu, który jest prawdziwym zastrzykiem witaminy C.
Waga podstawowa 50 g
WŁAŚCIWOŚCI HERBATY:
Wzmacnia układ odpornościowy, zawiera witaminę C, wapń i sole mineralne.
SKŁADNIKI HERBATY:
kwiaty hibiskusa
PARZENIE HERBATY:
Odmierzyć 1 - 2 łyżeczkę herbaty na filiżankę (200ml), zalać przegotowaną wodą (~95℃) i pozostawić pod przykryciem, po około 5 - 7 minutach oddzielić liście od naparu, w zależności od oczekiwanej intensywności naparu. Napar można dosłodzić miodem lub brązowym cukrem.